Software educational - Mozaik Education

Mozabook

Soft de prezentare educațional interactiv pentru profesori
MozaBook extinde instrumentele didactice prin opțiunile sale versatile și inovatoare de ilustrare, animare și prezentare. Conținutul interactiv spectaculos, aplicațiile integrate de dezvoltare a competențelor, de ilustrare și de exersare, cât și laboratorul virtual stârnesc interesul elevilor și ușurează înțelegerea și însușirea noțiunilor predate.

Manuale digitale

Soft de prezentare educațional interactiv pentru profesori

Pentru toate platformele si dispozitivele

Manualele digitale pot fi utilizate atât în prezentări la orele de clasă cât și în învățarea acasă. Acestea pot fi deschise în mozaBook, mozaBook app precum și în mozaWeb, online într-un browser. În magazinul nostru online avem o ofertă bogată de manuale digitale, dar utilizatorii își pot crea cu ușurință propriile manuale interactive.

Lectii digitale

Material educațional interactiv pentru toate dispozitivele inteligente
 
Lecțiile digitale sunt materii școlare moderne, actualizate, care au la bază conținutul manualelor și care suplimentate cu conținuturile noastre interactive și ajutate de instrumentele digitale, prelucrează câte un subiect. Structura lor ușor de urmărit, bogăția de imagini și scheme, numeroasele animații 3D, videouri și exerciții, fac învățarea plăcută.
 

Caiete

Prezentare spectaculoasă
 
În mozaBook aveți posibilitatea de a crea propriile caiete în care puteți scrie, desena și pe care le puteți completa cu diferite conținuturi digitale (imagini, videouri, animații 3D. teme). Puteți crea prezentații spectaculoase și planuri de lecții. Caietele pot fi încărcate în contul dvs. mozaWeb și partajate cu alți utilizatori.

Teme

Pentru toate platformele și dispozitivele
 
Cadrele didactice pot trimite teme pentru acasă atât din mozaWeb cât și din mozaBook, iar elevii le pot rezolva pe propriile computere sau dispozitive smart și pot trimite rezolvările înapoi. Pe lângă fișele de lucru create cu ajutorul editorului de teme, se pot trimite ca teme pentru acasă și eseuri sau probleme de matematică.

Animații 3D

educatie interactiva

Animațiile 3D interactive oferă o modalitate unică de acumulare a cunoștințelor, făcând orele de clasă mai atrăgătoare și mai eficiente. Animațiile 3D pot fi găsite atât în manualele noastre cât și în Biblioteca media, ordonate în funcție de subiect.

Instrumente Educaționale

Dezvoltare de aptitudini și experimente
Cele peste 100 de aplicații tematice legate de materiile școlare oferă o modalitate unică și distractivă de aprofundare și exersare a cunoștințelor dobândite și de înțelegere a materiei școlare. Aplicațiile sunt îmbogățite permanent cu funcții noi, iar numărul instrumentelor și jocurilor este în continuă creștere. Unele aplicații tematice conțin și teste animate care transformă procesul de învățare într-o experiență distractivă. Cadrele didactice și elevii pot salva testele create de ei în cadrul instrumentelor pentru a le folosi mai târziu.
 

Telefonic & Email

Online