Echipamente educationale

Echipamentele educationale digitale sunt esentiale pentru dezvoltarea unei clase inteligente. Pentru o buna colaborare intre elevi si profesori sunt necesare dispozitive dedicate care sa faciliteze procesul de predare si invatare.

Eficentizare

Prin intermediul tablelor interactive, profesorii pot transmite elevilor informatiile predate la ora de curs, iar videoproiectorul, alaturi de ecranul de proiecte, asigura o vizualizare optima a ceea ce se noteaza pe tabla.

Totodata, elevii, avand la dispozitie tablete eficiente, pot vizualiza lectia, nota informatiile din timpul orei si trimite temele in format digital. Astfel, elevii nu vor mai fi nevoiti sa duca in spate clasicul ghiozdan plin de carti.

Profesorii se pot pregati pentru urmatoarea lectie daca le punem la dispozitie dispozitive precum o tableta si un laptop performant cu care se pot conecta la tabla interactiva si partaja documentele necesare lectiei. Prin aceste dispozitive cu ajutorul unei platforme si a unui sistem pentru videoconferinta, profesorii pot transmite ora in timp real elevilor ce nu pot fi prezenti fizic.

Telefonic & Email

Online